Presunúť na hlavný obsah

Ján Gordulič

moderátor, scenárista
Ján Gordulič

Ján Gordulič

moderátor, scenárista
Miesto narodenia:
Bratislava
Partner/ka:
Nikola Jančovičová
Rodinný stav:
slobodný
Vek:
44
Znamenie:
ryby
Povolanie:
moderátor, scenárista

Štúdium


Vyštudoval Filmovú a televíznu produkciu na VŠMU v Bratislave, kde v roku 2008 získal titul PhD. a pôsobil istý čas ako pedagóg.

Kariéra


Preslávil sa ako poštár Jano z relácie „Pošta pre teba“, v súčasnosti pôsobí najmä ako moderátor, scenárista, producent a režisér. Je prototypom ambiciózneho mladíka, ktorý rád pracuje na tom, čo ho baví, pozná svoju cenu a vie sa chopiť príležitosti.
Od sedemnástich prekladal z angličtiny, vďaka mame, ktorá pracuje ako režisérka v dabingovom štúdiu, sa dostal k prekladom scenárov, napríklad preložil sitcom „Šou Bila Cosbyho!
V súčasnosti sa venuje najmä scenáristickej práci na seriáloch Mafstory a Profesionáli, ako herec a scenárista sa podieľal na sitkome Cestovka, uvádzanom na portáli huste.sk.
Venuje sa aj scenárom a réžii spoločenských podujatí, krátkych filmov a rozhlasových spotov. V novembri 2009 začal pravidelne usporadúvať podujatia žánru stand-up commedy pod názvom Silné reči, kde sa okrem neho predstavujú herci aj neherci v individuálnych autorských vystúpeniach pred publikom.