Presunúť na hlavný obsah

Michal Gučík

herec a podnikateľ
Michal Gučík

Michal Gučík

herec a podnikateľ
Miesto narodenia:
Nitra
Partner/ka:
Zuzana Frenglová
Rodinný stav:
slobodný
Vek:
57
Znamenie:
panna
Povolanie:
herec a podnikateľ

Zaujímavosť


Michal Gučík je slovenský herec a podnikateľ. Od 29. decembra 2010 je generálnym riaditeľom spravodajskej televízie TA3.

Filmografia


1980: Toto leto doma (Dušan)

1981: Vták nociar (mladík)

1983: Hořký podzim s vůní manga (Švéd Erik)

1983: Výlet do mladosti (Gusto)

1984: Kráľ Drozdia brada (kupec)

1984: Na druhom brehu sloboda (Peter)

1988: Piloti (ppor. Martin Gabriel)

1991: Tajomstvo alchymistu Storitza (Marc Vidal)

1992: Pozemský nepokoj (Henry)

1994: Vášnivé známosti (poviedka Verný sluha - The Faithful Manservant)

2003: Zostane to medzi nami (operný spevák)