Presunúť na hlavný obsah

Peter Konček

spevák
Peter Konček

Peter Konček

spevák
Miesto narodenia:
Nové Zámky
Rodinný stav:
slobodný
Vek:
27
Znamenie:
vodnár
Povolanie:
spevák

Súkromie a verejné pôsobenie


Peter Konček sa do povedomia širokej verejnosti zapísal svojou účasťou v talentovej šou „Slovensko hľadá superstar“, kde sa prebojoval až do semifinále. Zahviezdil najmä interpretáciou skladby „I believe I can fly“ od amerického R&B speváka R´Kellyho. Bol miláčikom najmä dievčenského publika. Istý čas chodil s dcérou operného speváka Petra Dvorského, Martou.
Debutoval albumom „My soul“ a používal pseudonym „Black P“, v poslednej dobe však o ňom bolo počuť nie v súvislosti s hudbou, ale s jeho kriminálnym vyčíňaním. Bol obvinený z vydierania, výtržníctva, finančných podvodov a ublíženia na zdraví. Len niekoľko dní pred osudnou jazdou z Nitry sa dostal na slobodu z vyšetrovacej väzby.
Stihol sa však zoznámiť s Monikou, svojou poslednou priateľkou, ktorá sa z jeho náhleho odchodu nevie spamätať, dokonca spolu uvažovali o založení rodiny a deťoch.

Tragická smrť


Peter Konček, spolu s devätnásťročným kamarátom, zomrel pri tragickej autonehode v piatok 6. januára 2012 krátko pred treťou hodinou ráno, neďaleko Nových Zámkov v požičanom BMW. Pri predbiehaní dodávky vyletelo auto z cesty a narazilo do stromu. Petra z auta vyhodilo, telo jeho kamaráta Mária z Nových Zámkov zhorelo na nepoznanie.