Šéfkuchár z japonskej reštaurácie Benihana v Bratislave zdolal svetový rekord v príprave omelety!
Svetoznáma japonská reštaurácia Benihana v Bratislave má na konte unikátny rekord! Hlavný šéfkuchár Khalil Chrif Tribak sa rozhodol prekonať rekordmana v príprave omelety Howarda Helmera. 39 sekundový svetový rekord v príprave omelety porazil marocký šéfkuchár žijúci na Slovensku časom 24 sekúnd! Reštaurácia, ktorá sa pýši kvalitným, zdravým jedlom a obľúbenou šou teppanjaki kuchárov vás prekvapí aj rýchlosťou!
Šéfkuchár Khalil Chrif Tribak zo svetoznámej japonskej reštaurácie Benihana v Bratislave zdolal svetový rekord v príprave omelety! Držiteľom doterajšieho najlepšieho výsledku bol Howard Helmer s 39 sekundami. Marocký šéfkuchár z bratislavskej japonskej reštaurácie zdolal svetového rekordmana o 15 sekúnd. Pozrite si šéfkuchára Khalila Chrifa Tribaka v akcii!
„Šéfkuchár Khalil má dlhoročné skúsenosti z celého sveta. Sme hrdí, že máme v tíme pravdepodobne jedného z najrýchlejších kuchárov na svete. Benihana kladie dôraz predovšetkým na kvalitu jedla, no je známa aj ďalšími dôležitými benefitmi, ktoré zákazníkom poskytuje. Sú to zruční a mimoriadne šikovní teppanjaki kuchári, ktorí našim zákazníkom predvádzajú jedinečnú šou. Rýchlosť je v tomto prípade perfektnou výhodou.“ Vysvetlil manažér reštaurácie Martin Sevald.
Ak chcete byť zdraví a štíhli, vyskúšajte japonskú kuchyňu. V Japonsku je totiž ďaleko menší výskyt obezity ako v našich zemepisných šírkach. Japonci sú navyše symbolom dlhovekosti a v priemere žijú skoro o desať rokov dlhšie ako ľudia u nás. Vedecké zistenia potvrdili, že je za tým striedme, zdravé stravovanie a pravidelné cvičenie. Ak nemáte v tejto hektickej dobe čas sa poriadne najesť, nájdite si ho a navštívte reštauráciu Benihana.
„Z pestrého japonského menu si určite vyberiete. Okrem Khalilovej rekordnej omelety sú asi najrýchlejšie pripravené jedlá z kreviet. Tieteppanjaki kuchári veľmi rýchlo krájajú a pripravujú. Rýchlosťou prípravy a vynikajúcou chuťou sú známe aj naše nigiri sushi.“ Doplnil Martin Sevald.
Japonská kuchyňa sa vyznačuje veľmi osobitým štýlom a zmyslom pre dokonalé zladenie chuti a servírovania. Najvýdatnejšímjedlom dňa sú v Japonsku raňajky. Skladajú sa z niekoľkých chodov, napríklad z polievky miso, ryže, japonskej omelety, rýb a zeleniny. Japonská omeleta sa od bežnej omelety líši v príprave.
„Japonská omeleta má rôzne spôsoby pripravovania, pridáva sa do nej cukor a ocot, hlavne kvôli pridávaniu týchto ingrediencií je zložitá na prípravu aj pre profesionálnych kuchárov.“ Uviedol Khalil Chrif Tribak, šéfkuchár reštaurácie Benihana.
Kulinárske špeciality labužníkom zdravej japonskej kuchyne pripravia vo vychýrenej reštaurácii skúsení teppanjaki kuchári. Tí okrem kuchárskych zručností, predvedú aj vycibrené šoumenské schopnosti. Medzinárodná sieť reštaurácií Benihana sa na celom svete teší priazni obrovského množstva zákazníkov, medzi ktorými sú aj také hviezdy ako Angelina Jolie, Brad Pitt, Leonardo Di Caprio a ďalší. V Bratislave je Benihana obľúbenou reštauráciou hudobných hviezd ako Richard Müller či skupina HEX. Nenechajte si ujsť jedinečný zážitok pre všetky zmysly a navštívte Benihanu na Hlbokej ceste 7 v Bratislave. Všetky informácie nájdete na www.benihana.sk.