Presunúť na hlavný obsah

Špenátové gnocchi, na ktoré nezabudnete: Rýchly, chutný obed vám vyčaruje úsmev na perách!

Recepty

Kto by ich nepoznal a nemiloval? Pripravte si ich podľa nášho skvelého receptu a neoľutujete!

Potrebujete: 

gnocchi

4lyžice masla
5 strúčikov cesnaku
400 g mrazeného listového špenátu
soľ
180 ml smotany na varenie
3 lyžice strúhaného parmezánu
oregano 

Vyskúšajte: Chrumkavé kuracie nugetky v jogurte: Tieto krehké a šťavnaté kúsky si zamilujete!

Postup: 

Uvarte gnocchi. V panvici rozohrejte 4 lyžice masla a opečte na ňom 5 strúčikov cesnaku pokrájaných na plátky. Pridajte 400 g mrazeného listového špenátu, povarte. Premiešajte, osoľte a zalejte asi téglikom smotany na varenie. Nechajte zhustnúť, dosoľte, primiešajte 3 lyžice strúhaného parmezánu a pridajte s halušky. Ozdobte oreganom