Vôňa leta v kuchyni: Krevety na masle s koriandrom, ryžou a grilovanou zeleninou
Máme pre vás tip na skvelý a rýchly obed. Ak neviete, čo si pripraviť, skúste vdýchnuť letnú atmosféru aj do svojej kuchyne.
Ingrediencie:
- 200 g nelúpaných kreviet
- 150 g masla
- zväzok koriandra
- 5 strúčikov cesnaku
- 200 g jasmínovej ryže
- zelenina na grilovanie: cuketa, paprika, baklažán, mrkva
- soľ a čierne korenie na dochutenie
Postup:
Krevety olúpeme a opražíme na masle. Pridáme nakrájané strúčiky cesnaku a spolu ešte na panvici opečieme. Na záver ochutíme soľou, korením a korinadrom.
Mohlo by vás zaujímať: Populárna Pavlova torta v mini verzii. Pripravte si sladkú dobrotu už dnes
V hrnci si klasickým spôsobom pripravíme jasmínovú ryžu. Zeleninu nakrájame, posolíme, okoreníme, polejeme olivovým olejom a ugrilujeme. Podávame všetko spolu. Dobrú chuť!