Presunúť na hlavný obsah

Tieto Slovenky našli vysnívané šťastie v zahraničí: Zdenka Jakešová podľahla romantike, Belohorcová si užíva Miami

Feminity

Tieto ženy sú nielen krásne, ale aj úspešné. Nabrali odvahu, zbalili sa a skočili do neznáma. A oplatilo sa. Plnia si sny a žiaria šťastím.

Inšpirujte sa: Najkrajšie myšlienky zo seriálu Sex v meste, v ktorých sa nájde každá žena: Tieto sme si zapamätali najviac!

Zdenka Jakešová

Táto žena v sebe povahu dobrodruha nezaprie. Hoci precestovala kus sveta, skutočný pokoj a domov našla až v rozprávkovom Toskánsku. Zdenka Jakešová je špecialitkou na zážitkové cestovanie v tomto čarokrásnom kraji. A presne na tomto mieste plnom nádherných viníc, vôní, dokonalej histórie, žije s lásku svojho života, dnes už snúbencom  - Martinom. 

A pýtate sa, aký je jej recept na šťastie?: ”Venujte sa tomu, čo vás baví a napĺňa, čo je vašou vášňou, koníčkom, srdcovou záležitosťou. Ak sa tešíte na všetko, čo vám prinesie ďalší „pracovný deň“, robíte svoju prácu s radosťou a na 110%, ľudia okolo vás to určite ucítia, budú vás vyhľadávať a váš úspech sa čoskoro dostaví, budete na ceste k vášmu vytúženému životu.”

Ivana Gáborík Surovcová

Dnes už manželka hokejistu krásna Ivana Gáborík Surovcová našla lásku a šťastie za oceánom.  Sexi tanečnica je známa tým, že si ide za svojim a ak sa do niečoho pustí, robí to naozaj naplno. Okrem toho, že sa jej za veľkou mlákou darí ako učiteľke tanca, spolu s Katkou Jakeš Štumfovou Jakeš si založili aj vlastnú móndu značku, ktoré žne jeden úspech za druhým. 

Magda Šebestová

Očarujúca mamina, modelka a bývalá riaditeľka Miss Slovensko žije so svojou rodinkou v Turecku. Odišla tam za partnerom a svojou životnou láskou Jánom Ďuricom. A treba uznať, že z Magdy vyžaruje pohoda a spokojnosť. Treba uznať, že zmena prostredia jej naozaj prospieva. 

Mimi Candi Pelikan

Viete ako sa to hovorí: ”Odvážnym patrí svet!” A mladá sympatická blondínka Mimi je toho jasným dôkazom. Jedného dňa zabuchla dvere na svojom petržalskom byte a rozhodla sa skočiť naozaj do neznáma. Spolu s kamarátkou si kúpili letenky na Bali. To bol začiatok jej vysnívaného života. V tom čase Mimi ani len netušila, že na tomto priam idylickom mieste, stretne aj muža svojho života. Paradoxne na druhom konci sveta, sa zaľúbila do Taliana Fabrizia. A táto dvojica naozaj vyzerá ako vystrihnutá z reklamy na šťastie. No a čoskoro sa ich rodinka rozrastie o nového člena. Bábätka sa už obaja nevedia dočkať. 

Zuzana Belohorcová 

Táto žena žije naozaj svoj americký sen. Už niekoľko rokov si vychutnáva šťastie so svojim manželom a deťmi v slnečnom Miami. Zuzana má krásnu rodinu a naozaj žiari. Vidieť, že v živote našla presne to, čo hľadala. 

Mohlo by vás zaujímať: Tajomstvá príťažlivosti Carrie Bradshaw, ktoré sa od nej môžeme učiť: Pre toto bola pre pána Božského stále nedobytná