Presunúť na hlavný obsah

Silvia Kušnírová

politická novinárka, moderátorka
Silvia Kušnírová

Silvia Kušnírová

politická novinárka, moderátorka
Miesto narodenia:
Michalovce
Partner/ka:
Peter Lukeš
Rodinný stav:
vydatá
Vek:
44
Znamenie:
lev
Povolanie:
politická novinárka, moderátorka

Zaujímavosť



Silvia Kušnírová je bývalá moderátorka a novinárka. Vyštudovala anglistiku a žurnalistiku na Univerzite Komenského v Bratislave. Masmediálnu komunikáciu študovala na University of Wisconsin v USA a na University of Westminster v Londýne. V médiálnej sfére začala pôsobiť v roku 1998 na poste reportérky a moderátorky hlavnej spravodajskej relácie Žurnál v Rádiu Twist.
Pôsobila ako novinárka a moderátorka politických diskusných relácií v mienkotvorných slovenských médiach. Od roku 2001 pripravovala a moderovala úspešnú politickú reláciu V politike, pre televíziu TA3. Za túto reláciu dostala v roku 2004 dvakrát ocenenie Eurotelevízie v rámci ankety Osobnosť televíznej obrazovky a cenu Nadácie otvorenej spoločnosti.
**V televízií Joj, moderovala reláciu Politika.sk. Po skončení novinárskej kariéry pracuje v oblasti PR. Je spolumajiteľkou PR agentúry a pôsobí ako lektorka mediálnych tréningov.
Jej veľkou vášňou je aj umenie, a v rámci filantropickej art platformy collective podporuje talentovaných umelcov zo Slovenska.