Presunúť na hlavný obsah

Čo muži na ženách považujú za sexi: Týchto 5 vecí robí ženy v očiach mužov atraktívnejšími

Feminity

Viete, čo muži považujú za skutočne sexi? My sme to zisťovali priamo z pravej ruky. U opačného pohlavia.

Tentokrát nepôjde len o sexi krivky a dokanalé telo. Žena mužských snov je kombináciou niekoľkých ingrediencií. Viete, čo nás robí u opačného pohlavia neuveriteľne sexi? Nám sa to podarilo odhaliť!

Prečítajte si: Veta, ktorú potrebuje počuť každá zaneprázdnená žena od partnera: Ak si myslíte, že je to ľúbim ťa, mýlite sa

1. Schopnosť počúvať

Aj keď ste to zrejme nepredpokladali, toto je niečo, čo je pre mužov nesmierne dôležité. Ženy totiž väčšinou veľmi veľa rozprávajú. Preto žena, ktorá dokáže vypočuť, reagovať a pochopiť je pre chlapov bohyňa. ”Ak dokážete počúvať, čo vám hovoríme a vnímate nás, je to na nezaplatenie. Najmä ak ide o témy, ktoré vám veľa nehovoria a v podstate vás nezaujímajú. Trpezlivosť a pochopenie, ktoré nám tým dávate najavo je naozaj veľmi podstatná,” hovorí 37 ročný zubár Šimon.

2. Štedrosť

Muži zbožňujú ženy, ktoré by sa rozdali pre okolie. Keď vidia, ako vám na všetkých záleží a čo pre ostatných robíte, považujú to za veľmi atraktívne. ”Moja prvá frajerka bola v tomto dokonalá. O všetkých sa vždy starala, každému dopriala, na každom jej záležalo. Bola veľmi nežná, jemná a láskavá. Pre mňa to bolo niečo neuveriteľne príťažlivé,” vysvetľuje 30 ročný šéfkuchár Tomáš.

3. Intelekt

Áno, aj na toto si muži potrpia. Nemusíte byť chodiaca encyklopédia, avšak všeobecný prehľad by ste rozhodne mali mať. Muži inteligentné ženy zbožňujú. ”Ak mám po svojom boku partnerku, ktorá sa vo veciach vyzná, som na ňu patrične hrdý. Najmä v spoločnosti si vždy poviem, ako som rád, že je presne taká,” vysvetľuje 36 ročný dizajnér Jakub.

4.  Zdravá nezávislosť

Samozrejme prirodzenou úlohou muža, je ochraňovať a dobýjať. No občas v živote nastanú situácie, kedy aj muži po našom boku potrebujú podržať a musia cítiť, že sa na nás môžu spoľahnúť. "Potrebujeme vidieť, že nech sa stane čokoľvek, dokážete sa v kritickej situácii postarať sama o seba. Hoci ste si to možno nemysleli, aj takáto drobnosť, zvyšuje váš sexaapeal," hovorí 33 ročný manažér Kamil.

5. Rešpek k jeho práci

Nie je nič horšie, ak neustále kritizujete všetko, čoho sa dotkne, vrátene jeho zamestananai. Muži chcú byť pre nás atraktívní a práve ich job je niečo, čo považujú za veľmi dôležité. Preto chcú, aby ste ich rešpektovalia a v určitom zmysle k ich povolaniu vzhliadali. ”Jasné, že je pre mňa dôležité, aby moja žena považovala moju prácu za dôležitú a chválila ma za to čo robím. Priznám sa, že nahlas som to nikdy nepovedal, ale vždy som mal šťastie na ženy, ktoré to robili samy od seba. A v mojich očiach vždy práve týmto stúpli,” hovorí 35 ročný anesteziológ Gabriel.

Prečítajte si: Ako sa správa zamilovaný muž v znamení sebavedomého leva? Takého partnera by chcela každá žena