Presunúť na hlavný obsah

Predné drepy ako cesta k sexi brušku: Takto ho spevníte a vytvarujete presne podľa predstáv

Chudnutie a diéty

Pokiaľ túžite po sexi brušku, predné drepy sú ideálna cesta ako sa k nemu dopracovať. Treba ich však robiť správne. To je v tomto smere kľúčové. Na samotnej technike to totiž stojí.

Mať pevný CORE je to najpodstatnejšie

Krásne a štíhle brucho je niečo, čo sa snaží dosiahnuť veľké množstvo žien. Avšak táto cesta je azda jednou z najťažších, pretože práve táto časť tela, patrí u žien medzi tie najproblematickejšie.

Avšak, to čo vám naozaj účinne môže pomôcť sú cielené cviky na túto partiu. Ideálne je aspoň mesiac sa venovať predným drepom. Práve tie dokážu formovať nádherné brušné svalstvo, boky aj stehná.

"Je pravda, že drepy skutočne dokážu skvele vytvarovať stehná, boky aj brucho zároveň. Práve pri drepoch zameraných na prednú časť stehien je najpodstatnejšie samotná technika, ak chcete dosiahnuť požadovaný efekt."

Prečítajte si: Od Beckhama k ďalšiemu vplyvnému mužovi. Mladá modelka sa zrejme stane súčasťou klanu Kardashian

"Základom je mať chodidlá na šírku bokov. Celé telo spevnite a pomaly prechádzajte do drepu. Chrbát po celý čas musíte mať rovný. Najvhodnejšie je urobiť aspoň 4 série po tridsať." 

Popri tom ako sa chcete dopracovať ku krásnemu brušku, nemôžete zabúdať na kvalitnú životosprávu. Skrátka strava, v tomto smere nepustí. A treba na to myslieť. Sú určité potraviny, ktorým sa je dobré vyvarovať, ak chcete mať naozaj pekné brušné svalstvo. 

Tomuto sa vrámci jedálnička vyvarujte:

  • Lepok - skvelou alternatívou je pečivo z ryžovej, pohánkovej, prípadne kukuričnej múky
  • Laktóza 
  • Jablká, nektarinky, broskyne - čiže ovocie s vysokým obsahom fruktózy
  • Med
  • Strukoviny (zbytočne nadúvajú)
  • Alkohol
  • Rafinovaný cukor
  • Polotovary

Neprehliadnite: Beckhamovci oslávili 22.výročie svadby. Ich vzor nasleduje aj ich mladší syn

Kvalitný jedálniček, zdravé cvičenie a dobrá živostospráva sú jednoducho kombináciou, ktorá funguje. Najmä bez jo - jo efektu. Práve to hrá dlhodobo vo váš prospech. V ten najlepší. Takže cesta k vytúženému brušku môže byť naozaj celkom jednoduchá, ak sa budete držať cielených cvikov a vhodného jedálnička.