Presunúť na hlavný obsah

Sexi mamina Dara Rolins prezradila recept na dokonalú figúru: Tieto potraviny patria do jej jedálnička!

Slovenské celebrity

Speváčka Dara Rolins je známa tým, že svoje vystúpenia spája s energickým tancom, ktorý dodá celkovému dojmu na šťave. Jej postava a starostlivosť o telo je preto neodmysliteľnou súčasťou životného štýlu. Pozrite si, čo tvorí jej jedálniček!

 
Dara Rolins nedávno oslávila 41. narodeniny, no jej vzhľad tomu rozhodne nezodpovedá. Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. O tom, že má perfektnú postavu, niet pochýb. Jej vysmiata tvár a spokojnosť je však odrazom aj vnútornej vyrovnanosti. Ani jedno z toho nespadne človeku len tak z neba. Stojí za tým tvrdá drina a neustála starostlivosť o seba samého. „Moje telo ma živí. Tým, čo jem a čo je pre telo správne sa nezaoberám ani týždeň, ani mesiac. Táto téma ma extrémne zaujíma, mam veľa prečítaného, naštudovaného, vyskúšaného,“ prezradila Dara na sociálnej sieti.
 
Dara pravidelne cvičí vo fitness centre, ktoré strieda s pilatesom, kde spevňuje jednotlivé partie tela. Pravidelný pohyb pomáha speváčke nielen odbúrať stres, spevniť telo, ale zároveň aj vyčistiť myseľ. Ako prezradila, má troch trénerov a jednu nutričnú poradkyňu, ktorá má bohaté skúsenosti s coachovaním mnohých svetových celebrít a športovcov. Dara má v sebe jednoducho športového ducha, čo vidno aj na jej tanečných kreáciách. Bez správnej životosprávy a jedálnička to ale nejde. Pozrite si, na čom si zakladá speváčka Dara Rolins.

Potraviny, ktoré nechýbajú v Darinom jedálničku:

Horúca voda s citrónom – osvieženie, ktorým Dara začína každý deň. Pohár tejto šťavy pije každé ráno. 
 
Hovädzí vývar – tvorí základ všetkých polievok, ktoré Dara pripravuje. Mal by sa podľa nej pripravovať 10-12 hodín, inak sa látky z kostí nedostanú z kostí von. Vývar následne obsahuje aminokyseliny, dôležité na šľachy, kosti a pleť. 
 
Hovädzie a jahňacie mäso – sú výborným zdrojom bielkovín a proteínov.
 
Ryby – najlepší zdroj omega-3 nenasýtených mastných kyselín.
 
Ryža basmati, sladké zemiaky, tekvica, avokádo – tvoria najčastejšie prílohy k jedlám Dary Rolins. Sladké zemiaky ako zdroj sacharidov, ryža basmati má zase najnižší obsah arzénu. Dara prezradila, že pečivu a zrnovinám sa vyhýba. Zaťažujú organizmus a zabraňujú vstrebávaniu minerálov (vápnik, horčík, zinok).
 
Domáce vajcia – z vajíčok predovšetkým žĺtka, pretože bielka nemajú žiadny nutričný význam. Źĺtka môžu byť považované za prírodné multivitamíny. Obsahujú množstvo vitamínov, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri vývoji mozgu, predovšetkým ADEK2, biotín a veľmi dôležitú zložku cholín.
 
Jogurty, kefír, mlieko – ak mliečne výrobky, tak rozhodne nepasterizované. Dara uprednostňuje domácu výrobu a malých súkromných predajcov. 
 
Ovocie a zelenina – vlákninu najčastejšie získava Dara priamo z ovocia a zeleniny. 
 
Kokosový olej – výborný ako podpora štítnej žľazy, metabolizmu a má tiež antibakteriálne účinky. Dara prezradila, že pečie výhradne z kokosovej múky.