Talianske bruschetty so sušenými paradajkami a pecorinom: Ľahká letná večera, ktorá poteší všetky zmysly
Pripravte si chutnú a rýchlu večeru, ktorá zasýti a skvele sa hodí k poháru bieleho vína.
Na 8 porcií budete potrebovať:
- 250 g sušených paradajok
- 1 ciabatta
- 150 g pecorina
- 150 g tvarohu
- 3 strúčiky cesnaku
- olivový olej
- soľ a korenie na dochutenie
Postup:
Na panvičke orestujte zľahka sušené paradajky a dva strúčiky cesnaku. Tvaroh posoľte, okoreňte a pridajte zvyšný nastrúhaný cesnak. Dobre vymiešajte. Medzitým si opečte ciabattu na výpeku z paradajok do chrumkava.
Mohlo by vás zaujímať: Dokonalý letný dezert: Chrumkavý jahodový koláč s tvarohovou polevou
Na horúce kúsky nastrúhajte pecorino, pokvapkajte olivovým olejom. Natrite vrstvou tvarohu a na vrch poukladajte paradajky. Môžete ozdobiť rozmarínom. Dobrú chuť!