Presunúť na hlavný obsah

Zamilovala som sa do o 15 rokov mladšieho muža: Vďaka tomuto nás nič nezlomilo a spolu vychovávame dcérku

Feminity

Dorota sa zaľúbila tesne pred 35-tkou ako teenegerka. Bezhlavo, čisto a totálne bláznivo. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby Adam nebol od nej o 15 rokov mladší. Ich láska sa tak každý deň stretávala s nepochopením a posmeškami od okolia.

Inšpirujte sa: Muži narodení v tomto znamení sa o vás postarajú ako o kráľovnú: Máte ho aj vy po svojom boku?

Dorota nikdy nemala šťastie na mužov. S kýmkoľvek si začala, išlo mu vždy len o jedno. Pár spoločných nocí a vo chvíli, keď si myslela, že už to začína byť vážnejšie, každý jej pán dokonalý zo života odišiel. Bez slova, bez rozlúčky. ”Boli chvíle, keď som si myslela, že zostanem naozaj sama. Neverila som už tomu, že nájdem skutočnú lásku. Hoci som vždy túžila po rodine a deťoch, vyzeralo to, že toto prianie sa mi jednoducho nesplní. A potom prišiel on. Ako blesk z jasného neba. Milý, pozorný, navyše vyzeral perfektne. Skvele sme si rozumeli. Malo to len jediný háčik. Adam bol o 15 rokov mladší ako ja. Od začiatku som vedela, že napriek tomu, že k sebe máme blízko, okolie nás len tak ľahko ako pár neprijme.” Dorota veru nebola ďaleko od pravdy. Zo všetkých strán počúvala, že Adam je mladý, že si našla zajačika a určite to bude len chvíľková záležitosť. Nikto im nedával šancu. Oni dvaja to však cítili inak. 

Tlak okolia sa neustále stupňoval

”Po mesiaci randenia sme začali spolu bývať. Bol to veľký krok. Pre mňa určite, pretože hoci som mala tesne pred 35 - tkou, nikdy som vlastne s chlapom nežila. Adam ešte nemal dokončenú vysokú školu, takže kompletná réžia a chod našej domácnosti bol na mne. Neustále a každý deň som bola konfrontovaná posmeškami od svojich blízkych, že si zo mňa urobil len niekoho, kto ho živí. Nikto neveril tomu, že medzi nami je niečo viac. Obaja sme boli z toho veľmi frustrovaní. Nemali sme nikdy nikoho, s kým by sme mohli ísť ako pár do kina, či na večeru. Ak sa nad tým spätne zamyslím, skutočne nás všetci odsudzovali.” Boli chvíle, kedy si Dorota a Adam mysleli, že to neustoja. Tlak okolia bol silný a oni sa odrazu ocitli v slepej uličke. 

Jeden okamih zmenil všetko

Keď už zvažovali, že sa rozídu, Dorota zistila, že je tehotná. ”Adam mal práve pred štátnicami. Nevedela som, ako sa k tejto situácii postaviť. Bála som sa, ako to prijme, najmä v štádiu nášho vzťahu v akom sme sa nachádzali. Jeho reakcia ma však dostala. Nikdy som ho nevidela spokojnejšieho a šťastnejšieho. Doslova žiaril, keď sa to dozvedel. A ja som vtedy pochopila, že on je naozaj ten pravý. Do dvoch týždňov sme sa vzali a prestali sme riešiť, čo si kto myslí. Pochopili sme, že náš život žijeme jedine my dvaja. A nikto okrem nás, nemá právo rozhodovať, či niečo robíme alebo nerobíme správne. Dnes spolu vychovávame 5 ročnú dcérku Jasmínku a vieme, že sme jeden pre druhého stvorení. Adam bol moje najlepšie rozhodnutie v živote. Až s ním som pochopila, čo je to láska a čo to znamená mať rodinu.”

Nenechajte si ujsť: Od mileniek mužov sa toho môžete veľa naučiť: Osvojte si týchto 5 pravidiel ich správania a vyhnete sa im zaručene