Tajomstvo najkrajších žien sveta: Čo majú spoločné Naomi Campbell, Carla Bruni a Claudia Schiffer?
Vyzerá to, že tieto ženy objavili elixír mladosti. Roky totiž vyzerajú skvele. Čo ich však okrem vonkajšej krásy spája?
Vek nám neudáva len dátum narodenia, treba sa pozerať na veci z inej perspektívy
Okúzlili svet nádhernou tvárou a perfektným telom. A hoci od ich zlatej éry, ubehli roky, na výslní sú dodnes. Fotili pre najprestížnejšie módne domy, objavili sa na stránkach najlepších módnych magazínov, predvádzali pre ikonických návrhárov. Tieto ženy, však stále nemajú núdzu o lukratívne zákazky, hoci sú po 50 - tke. Nič veru nie je zadarmo a ani topmodelky prvej triedy, i keď sú už čiastočne na zaslúženom „dôchodku“, neponechávajú veci na náhodu.
Prečítajte si: Emily Ratajkowski prekvapuje: Obvinila fotografa z obťažovania, sama sa však prezentuje na sociálnych sieťach nahotou
Ak si chcete udržať skvelú figúru, cesta je jasná. Treba sa svojmu telu venovať. Medzi ich dennodenné aktivity, patrí jóga a pilates, ktoré trénujú všetky tri krásky s osobným trénerom. No okrem toho sa snažia byť aktívne vždy, ako to len ide. Dlhé prechádzky, pobyt vonku sú pú podľa nich kľúčové.
"Chodiť čo najviac peši je skvelé. Venujete sa svojmu telu a vlastne si to vôbec neuvedomujete. Ja osobne to milujem," prezradila bývalá prvá dáma Francúzska Carla Bruni pre francúzsky Vogue.
Neprehliadnite: Na Instagrame kráska, v skutočnosti však vyzerá inak. Pozrite sa, ako klame bývalka Brooklyna Beckhama na fotkác
Všetky tri sa aj s rešpektom správajú k svojej pleti. Je podľa nich veľmi dôležité nezanedbávať túto starostlivosť už v mladom veku.
"Nemusíte mať drahú kozmetiku, stačí pleť hydratovať a premasťovať. Akýkoľvek krém, ktorý dodá pleti vodu, je dobrou voľbou. To je môj recept na krásnu pokožku. Nezabúdajte však aj na krk a dekolt, ktoré vek dokážu rýchlo prezradiť, pokiaľ im nevenujete pozornosť," odhalila Claudia Schiffer pre magazín People.
A jej rada pre všetky ženy, ktoré túžia byť rovnako krásne ako ona je úplne jednoduchá. „Mali by ste sa skôr zamerať na počítanie chemikálií ako cukru ako kalórií v potravinách...“